Flexe Gasten webserie (2021, 2022, 2023)

Een komische jeugdserie waarin drie nerds besluiten dat de enige manier waarop ze ooit populair zullen worden, op de middelbare school, is door een hiphop groep te beginnen, maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan…

In de serie volgen we Steef, Lucas en Oscar die op de eerste dag van het nieuwe schooljaar direct weer het doelwit zijn van allerlei pesterijen en vernederende acties. Waren ze maar populair, dan zouden de meiden niet met zo’n enorme boog om ze heen lopen en werd hun lunch niet elke dag afgepakt. Maar hoe zouden ze dat ooit kunnen worden? Als de jongens beseffen dat alle populaire jongens iets met sport of met muziek doen, komt Steef op een idee: wat als ze een hiphop groep oprichten? Als er iets hot is dan is het hiphop wel.

De serie volgt de jongens op hun weg naar hun zo gehoopte succes! Dat levert een aaneenschakeling van ongemakkelijke gebeurtenissen op; van het eerste optreden dat volledig misgaat en het maken van verkeerde kledingkeuzes, tot opgepakt worden door de politie tijdens het maken van hun videoclip. Toch geven de jongens niet op!

Flexe Gasten wordt volledig vanuit het perspectief van jongens en laat hun kwetsbaarheden en worstelingen met pubertijd op een hilarische manier zien.

Aanvankelijk was Flexe Gasten bedoeld als online serie, maar wegens het succes op YT (meer dan 1,5 miljoen keer bekeken) wordt de serie ook uitgezonden op TV.

Tevens is er een spin-off serie maar dan met meisjes – FLEXE MEIDEN

GENRE: Jeugd, Komedie
CAST: Jay Pothof, Lars Nieuwenhuis, Harvey Elgood, Faye Kimmeijers, Tommy van Lent, Jean Salazar Taverna, Edson Da Graza
director: Nick Jongerius
DUUR: 30 x 10' + 20x10'

Media

Check out our other movies