Over ons

Danielle Raaphorst richtte in 2009 haar bedrijf Incredible Film op om als zelfstandige haar activiteiten als producent verder uit te bouwen omdat zij op persoonlijke titel het ontwikkelen en produceren van films en televisieseries verder uit wilde bouwen. Inmiddels maakte zij onder andere de succesvolle films Smoorverliefd, De Ontsnapping en Engel.  Voor 2009 was zij werkzaam als producent en acquisitie manager bij een Benelux filmdistributeur.

Vanaf toen was zij samen met Sjef Scholte van Mountain Road Entertainment Group ook actief als worldwide sales agent van Nederlandse productiehuizen als Farmhouse Film & TV Productie, Nijenhuis & Co, Shooting Star Filmcompany, Eyeworks Film & TV Drama, Just Entertainment, Sigma Pictures, Key Film, Fu Works, Column Film, In the Air en Steven de Jong Films. Op 1 juli 2015 nam zij alle activiteiten hiervoor binnen Incredible Film over. Lees

meer…..

Met een gevarieerde catalogus aan Nederlandse- en Vlaamse content participeert zij jaarlijks op mediabeurzen en filmfestivals zoals de European Film Market in Berlijn, MIPTV en MIPCOM in Cannes, het Filmfestival in Cannes en de American Film Market in Los Angeles.

Tevens heeft ze de afgelopen jaren gebouwd aan een groot netwerk van content distributeurs, streamers en tv-zenders over de hele wereld.