Verliefd op Ibiza – serie (8 afleveringen * 43′)

Algemeen
In de serie Verliefd op Ibiza volgen we de levens en romantische escapades van verschillende Nederlandse personages die op Ibiza wonen. We zien hoe ze leven op een prachtig eiland waar de zon altijd schijnt en de verleidingen op de loer liggen. Maar uiteindelijk komt het altijd weer goed. Want dit is Ibiza…

Aflevering 1 
Jacky besluit naar Ibiza te verhuizen om te gaan samenwonen met haar grote liefde Lex. Hoe ze het vindt om te leven met een oude rockster moet ze nog ontdekken. Bibi ontmoet erg leuke jongen op het eiland, de knappe Sjoerd. Ze maken een deal: geen relatie, maar wel seks.. Want op Ibiza kan alles. De wereldberoemde DJ LoTus blijkt een goede klik te hebben met de nieuwe serveerster Suus.

Aflevering 2 
Jacky en Lex willen graag een kindje, maar hoe ze dit zo effectief mogelijk gaan doen weten ze nog niet. Irma is op bezoek bij Jacky als ze haar koffer verliest en belandt hierdoor in een hele rare situatie. Sjoerd besluit als stripper aan de slag te gaan op een vrijgezellenfeestje, maar of Bibi hier nou zo blij mee is…

Aflevering 3
Rockster Lex treedt op bij een rijkeluisgezin. Stella heeft een hele spannende date met topvoetballer Marco en hoopt dat ze nooit meer terug hoeft naar de boothuis van Sjoerd. DJ Lo wil een date met Suus, maar wordt meegesleept naar het optreden van Lex waardoor er niet veel van terecht komt. Sjoerd wordt langzaam aan toch verliefd op Bibi en doet iets extreems, maar wil Bibi dat eigenlijk wel?

Aflevering 4
Oude vrienden van Lex komen een spannende fotoshoot doen bij Lex thuis, maar Lex weet nog niet hoe hij dit aan Jacky moet vertellen. Sjoerd laat stiekem een tattoo zetten met Bibi’s naam en twijfelt of hij dit aan Bibi moet laten zien. Stella doet een heel interessant voorstel aan Marco en Ernst waar ze geen nee tegen kunnen zeggen. Suus en de wereldberoemde DJ Lo hebben eindelijk hun romantische date. Tenminste… voor zover dat kan met iemand die internationaal bekend is..

Aflevering 5
De biologische moeder van Bibi komt op bezoek en zorgt voor onrust op het eiland. Sjoerd krijgt ruzie met Bibi, waarop hij besluit er alleen vandoor te gaan. Na een romantische nacht samen met DJ Lo, is het tijd dat Suus naar huis gaat.. Als Suus wordt gezien, terwijl zij stiekem via het balkon zijn huis verlaat, ontstaat er een zoektocht naar de mysterieuze vriendin van de wereldberoemde DJ. Ernst krijgt problemen met Stella en besluit hier iets aan te doen.

Aflevering 6 
Parvatti besluit achter haar oude liefde Lex aan te gaan, waar Jacky op zijn zachtst gezegd niet zo blij mee is. Topvoetballer Marco krijgt een mooi aanbod van een voetbalclub, waardoor hij moet kiezen tussen zijn werk en de liefde. Durft hij uit de kast te komen? Suus’ vader komt op bezoek en ze stelt hem dan ook meteen voor haar vriendje DJ Lo. Bibi en Suus spelen een spelletje, maar dat loopt enigszins uit de hand, waardoor Bibi ontdekt wat er met Sjoerd aan de hand is.

Aflevering 7
Als Sjoerd en Bibi al een aantal dagen geen seks met elkaar hebben, ziet Bibi de pillen van Sjoerd liggen. Kan Bibi met zijn bipolaire stoornis omgaan? Zara roept de hulp in van haar zwangere zus Lizzy om haar bikini’s aan de man te brengen. Plots staat Lo’s Amerikaanse manager voor zijn neus, de vrouw die zijn carrière vooruit kan helpen. Maar Suus vraagt zich af of hij daar niet te ver in gaat.

Aflevering 8
Vandaag is de dag van Jacky en Lex: ze gaan trouwen. Karla gaat tapas maken voor het huwelijk en ontmoet een leuke man. Als Lizzy en Zara samen het huwelijk organiseren besluit Bibi om samen met Sjoerd iets voor haar vader te doen. Tijdens deze laatste aflevering kan de kijker nog steeds stemmen op het einde tussen Suus en DJ Lo. Kiest Suus voor een leven met of zonder Lo?

GENRE: Komedie, Romantische komedie
CAST: Manuel Broekman, Marly van der Velden, Georgina Verbaan, Sanne Langelaar, Louis Talpa, Rick Engelkes, Lone van Roosendaal, Jim Bakkum, Kees Tol, Willeke van Ammelrooy, Geza Weisz
GEREGISEERD DOOR: Johan Nijenhuis
DUUR: 8 x 43'

  sold to

 • Belgium – Dutch speaking
 • Luxembourg – Dutch speaking
 • The Netherlands
 • Kazakhstan
 • Kyrgyzstan
 • Moldova
 • Tjajikistan
 • Georgia
 • Armenia
 • Azerbayan
 • Turkmenistan
 • Ukraine
 • Uzbekistan
 • Belarus

Media

Check out our other movies