Boeien! (2022)

BOEIEN! speelt zich af aan boord van het cruiseschip ‘Rederij de Romantiek’ waar Kapitein Hartman samen met zijn lieftallige assistente Jitske de liefdesscepter zwaait. 

Ravi een slim, 11-jarig meisje en Benja, haar eigenwijze 8-jarige stiefbroertje met wie ze totaal niet kan opschieten, gaan als samengesteld gezin op een cruise vakantie. De kinderen zijn verre van enthousiast.

De deelname van vader Orlando en moeder Maartje aan een trouwwedstrijd aan boord van het schip moet het gezin nader tot elkaar brengen. 

Maar niet iedereen aan boord van het schip heeft even goede bedoelingen. Onno en Ted schoonmakers op het schip, hebben samen met hoofdbeveiliger Nora een handeltje in waardevolle spullen die zij van passagiers stelen. Als er hierdoor plots een probleem ontstaat krijgen Onno en Ted het lumineuze idee om Benja en Ravi te ontvoeren. Ravi en Benja moeten alles op alles zetten om uit handen van de twee boeven te blijven en bouwen hierdoor uiteindelijk een mooie band samen op. 

GENRE: Avontuur, Familie
CAST: Klaasje Meijer, Juvat Westendorp, Ferdi Stofmeel, Yailah Vroom, Sietske van Peursum, Cees Geel, Sarah Chronis, Wout Visser, Luuk van der Boom, Edwin Jonker, Filip Bolluyt
director: Bob Wilbers
DUUR: 70'

Media

Check out our other movies