Circus Noel (2017) tv-series & tv-movie

Victor (11) komt uit Brazilië en verblijft illegaal in Nederland met z’n moeder Maria. Victor kan niet aarden in Nederland, wil niet naar school en stuit, als hij weer eens spijbelt, op het kerstcircus Circus Noël, een kleurrijk familiecircus dat elk jaar toewerkt naar de grote Kerstshow. Als Victor rondneust op het circus terrein en betrapt wordt, vernielt hij op zijn vlucht een duur kostuum en moet hij aan de slag als stalknecht bij het valse paard Devil van de Rus Iwan. Maar Victor is nergens bang voor en sluit vriendschap met Devil.

Dan ontdekt Victor dat Tonie Canelli (11), de verwaande zoon van directeur Pedro die als geblinddoekte koorddanser de grote slotact is van de Kerstshow, last heeft van hoogtevrees. Op zijn beurt ontdekt Tonie het geheim van Victor, z’n illegaliteit. Vanuit een gewapende vrede groeit langzaam een vriendschap.

Victor en Tonie denken dat hun geheimen veilig zijn, tot Karo, uit het stadje waar het circus staat, besluit haar vlogs over het circusleven te maken en verliefd wordt op Tonie.

Omdat Karo iedereen interviewt over het circusleven en steeds nieuwsgieriger wordt naar Tonie, komt ze steeds meer te weten over Tonie en Victor. Als de dag van de grote kerstshow nadert, komen alle geheimen uit en dreigt alles in te storten. Gaat het Victor, Tonie en Karo lukken om de grote Kerstshow en Circus Noël te redden?

Circus Noël is de nieuwe kerstserie van AVROTROS die in twintig spannende afleveringen vol vriendschap, humor en avontuur gaat over nergens thuishoren en met Kerst eindelijk een nieuwe familie vindt.

GENRE: Familie, Avontuur
CAST: Samuel Beau Reurekas, Tommy van Lent, Luna Wijnands
director: Dennis Bots
DUUR: 20x10' / 1x90'

Sold to:

  • The Netherlands

Media

Check out our other movies